Termékeink

Szállítási feltételek

Szállítás információk és szállítási feltételek

 

Budapest egész területén ingyenesen kiszállítjuk minden megrendelt terméket! A kiszállítást a Diamant Team’ 2001 Kft. szállítmányozó cégek segítségével vagy önerőből végzi. A vállalt szállítási határidő 0-5 munkanap.

Kérjük, rendelésénél vegye figyelembe, hogy ingyenes kiszállítást csak Budapest területén vállalunk. Amennyiben Ön vidéki szállítási címet ad meg, úgy szállítmányozás ügyében külön egyeztetni fogunk Önnel és a szállítási költségek hozzá adódik a megrendelt termék árához!

A vevő a rendelése összeállítása után, a megrendelés folyamán nyilatkozik arról, hogy igénybe kívánja-e venni ezt a szolgáltatást, vagy saját maga szervezi/bonyolítja az áru eljuttatását a rendeltetési helyéig, ill személyes átvétellel kívánja átvenni a megrendelt terméket. A webáruházon keresztül történő megrendelés esetén, kérjük, mindenképp adjanak meg egy elérhetőségi lehetőséget, amelyen keresztül kollegáink fel tudják venni Önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából!

Egyes termékek (pl. nagy terjedelmű, nagy tömegű, szabálytalan formájú termékek, veszélyes termékek, stb.) esetében előfordulhat, hogy kiszállítást és csomagküldést egyáltalán nem tudunk vállalni, vagy csak jelentősen eltérő feltételek mellett. Előfordulhat továbbá, hogy technikai okok miatt egyes időszakokban kiszállítást egyáltalán nem, vagy az itt megjelöltekhez képest eltérő feltételekkel vállalunk. A Diamant Team’ 2001 Kft. fenntartja a jogot, hogy kiszállítást és csomagküldést indokolt esetben, indokolás nélkül elutasíthatjuk.


A házhozszállítás minden esetben háztól házig történik. Emeletre történő felvitelt vagy udvarra való behordást külön egyeztetés után tudunk vállalni, bizonyos esetekben kizárólag felár ellenében, amely minden esetben külön tételként szerepel a számlán.

A rendelés aktuális állapotáról tájékozódhat vevőszolgálatunknál a +36 1 219 06 30 vagy a +36 30 221 95 89 telefonszámokon, vagy elektronikus levélben az festek@diamant-team.hu  címen.
Amennyiben kéri a házhozszállítást, alapvetően az alábbiakban részletezett folyamatok lehetségesek.

1.,  A termékek házhoz szállíthatók
Az összekészítés fázisairól illetve a csomag szállítónak történő átadásáról vásárlóinkat minden esetben külön tájékoztatjuk.

A szállítási költség Budapest területén teljesen ingyenes, de a rendelés értékétől szállítási címtől és a súlytól is függ a szállítási határidő

 2., Egyedi szállítási díj megállapítása szükséges

Bizonyos esetekben a Diamant Team’ 2001 Kft. fenntartja a jogot a szállítási költségek díjszabásának felül bírálatára.  Amennyiben a megrendelő a szállítási díjat elfogadja, úgy ezt külön tételként szerepeltetjük a számlán is, és az áru összekészítését és kiszállítását megkezdjük. Amennyiben a szállítási díjat a vásárló nem fogadja el, lehetősége van az adott termékből üzletünkbe a terméket, termékeket átvenni, akár személyesen, akár megbízott (más) szállító útján. Amennyiben az egyedi díjszabást nem fogadja el, természetesen lehetőség van a rendelés lemondására is. Ez semminemű kötelezettséget, költséget nem jelent a vásárlónak.

 3.,  Nem szállítjuk, csak üzletben történő átvétel lehetséges

A megrendelésben legalább egy olyan termék található, aminek szállítását technikai okok miatt nem tudjuk vállalni, vagy annak szállítását állagmegóvás lehetetlensége miatt a Diamant Team’ 2001 Kft. nem vállalja. Ebben az esetben a megrendelést a vásárló nem tudja véglegesíteni, csak üzletben történő átvétellel.

Az áru kiszállítása, ill. átvétele jellemző időpontja munkanapokon 7.00-17.00 óra közé esik. A házhozszállítás minden esetben háztól házig történik. Emeletre történő felvitelt külön egyeztetés után tudunk vállalni. A termék átvételét a vevőnek kell biztosítania az előzetesen megadott időpontban.

Lehetőség van ettől az időintervallumtól eltérő időpontra kérni a szállítást, ez esetben mindig egyedi díjat kalkulálunk Önnek, amit előzetes egyeztetés előz meg a szállítás körülményeiről, ezek ismeretében tudjuk a díjat kalkulálni.

A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a Diamant Team’ 2001 Kft. Vevőszolgálat felé.

Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen kiszállítás költsége őt terheli.

Az általunk közölt árak minden esetben bruttó árak, azaz tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót és egyéb felmerülő illetékeket.
A szállítás költsége külön tételként kerül a számlán feltüntetésre.

 I. Az elállási jog

A vásárló az alábbi feltételek teljesülése esetén a termék átvételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a megrendeléstől.  Ebben az esetben a Diamant Team’ 2001 Kft  a vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és a termék sérülésmentes, valamint forgalomképes állapotban történő visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríti. A visszaszállítás minden esetben a vásárló felelőssége és annak költségei őt terhelik.
A Diamant Team’ 2001 Kft. kizárólag eredeti, sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása, és számla vagy blokk ellenében köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás, a termék, a számla, illetve blokk sérüléséből, hiányzásából eredő költségek a vásárlót terhelik. A vásárló viseli a termék visszaszolgáltatásából eredő költségeket (így a felmerülő újbóli szállítás díját). A Diamant Team’ 2001 Kft. a visszaszállítás bonyolításában a vásárló előzetes kérésére kizárólag szállítási díj ellenében segédkezik. A Diamant Team’ 2001 Kft. követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A Diamant Team’ 2001 Kft. kifejezetten tájékoztatja a vásárlót, hogy ha és amennyiben a vásárló elállása folytán előállott kiadásának elszámolását fedezet hiányában lebonyolítani nem áll módjában, akkor fizetési felszólításban keresi meg az elállási jogát gyakorló vásárlót és hívja fel az elállása folytán alkalmazott kiadásának megfizetésére. Ha és amennyiben a vásárló a fizetési felszólítás kézhezvételét követően, az abban taglaltak szerint fizetési kötelezettségének nem vagy csupán részben tesz eleget, a Diamant Team’ 2001 Kft. bírósági eljárás kezdeményezésével érvényesíti jogos igényeit, amely eljárás költségei és kiadásai ugyancsak a vásárlót terhelik.


Kapcsolódó jogszabályok:
http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/menu/jogszabaly/jogszab.html

 

 Email: festek@diamant-team.hu