Termékeink

Rólunk

Cégünk a Diamant Team' 2001 Kft, még a múlt században - az 1990-es években - induló, belsőépítészeti munkákkal, felújításokkal foglalkozó aprócska vállalkozás sokszor elérhetetlennek tűnő álmaként született meg, de mi hittünk ebben az álomban, és hosszú évek kitartó munkájával - a sokszor támogatónak éppen nem nevezhető környezet ellenére is - sikerült valósággá változtatnunk, így alakultunk meg 2001-ben, főként kereskedelmi céllal.

Meghatározóan Budapesten, Pest megyében (de akár az ország egész területén) élőknek szeretnénk segíteni a festék, vakolat, nemes vakolat, hőszigetelés beszerzésében, és szakmai segítséget adni az egyre gyarapodó termékek közti eligazodásban. Színvonalas kiszolgálást nyújtó képzett dolgozóinkkal, kedvező árainkkal, széles választékkal, igyekszünk a lakosság körében ismertté tenni a festéküzlet szolgáltatásait. A minél színesebb kínálat elérése érdekében több gyártóval és nagykereskedéssel is közvetlen kapcsolatban állunk, folyamatosan tájékozódva a legfrissebb termék fajták és alkalmazási területeik iránt. Így biztosítjuk azt is, hogy a festéküzlet árai minden szinten is kedvezőek maradjanak, illetve a beszerzések terén nagy fokú rugalmassággal, és gyorsasággal szolgáljuk ki megrendelőink igényeit.
A festéküzlet készletében széleskörűen megtalálhatók a kül- és beltéri festékek, alapozók, átvonó festékek, zománcok, lazúrok, lakkok, olajfestékek, ipari bevonatok, ragasztók, fugázók, felújítással kapcsolatos kiváló minőségűn termékek. Porárukból a gipszek, glett anyagok, aljzatkiegyenlítők és burkolatragasztók. 
Kiemelt fontossággal kezeljük a simított és dörzsölt struktúrákban, készletről kapható vakolatainkat, amik helyszíni színkeveréssel rendkívüli szabadságot biztosítanak vásárlóink számára. Természetesen nem hiányozhatnak kínálatunkból a díszítő elemek; hungarocell, vagy gipszből készült stukkók, rozetták, valamint a festő és burkoló szerszámok sem.

A színek hatással vannak hangulatunkra, életünkre. Számítógépes színkeverő rendszerünk segítségével a festéküzlet látogatója több ezer színből választhatja ki mindenki a számára legmegfelelőbb árnyalatokat, fémre, fára, falra, üvegre.

A Diamant-Team festéküzlet Budapesten egyedülálló szolgáltatással, futárszolgálattal, illetve ingyenes házhozszállítással áll kedves vevői rendelkezésére. Már bemutatkozásunk elején is szó esett az apró kis vállalkozásról, ami a kezdetet jelentette számunkra, nos ez mostanra egy igencsak megerősödött, építőipari tevékenységet végző céggé fejlődött, és lehetővé teszi kedves ügyfeleink, megrendelőink számára, hogy ne csak megvásárolják termékeinket, hanem igény szerint, annak felhasználásában is segítségükre lehessünk. Tervezői, kivitelezői hátterünknek köszönhetően, a telek kialakításától a kulcsátadásig teljesíteni tudjuk megbízóink igényeit. Legfontosabbnak tartjuk a megrendelővel kialakított személyes, jó kapcsolatot, mely alappillére a kölcsönös bizalom kialakulásának. Büszkén állíthatjuk, hogy munkáink többségét korábbi megrendelőinknek ajánlásai alapján kapjuk.

A mai kor igényeinek megfelelően, nem csak a kulturált, otthonos környezetű festéküzlet áll vásárlóink rendelkezésére, hanem webáruházunkban is várjuk a lakásukat, házukat, építeni, szépíteni, felújítani vágyó vásárlóinkat, illetve a festőket, kivitelezőket egyaránt.